Användbara tips inför flytten

Alla som någon gång har flyttat vet hur stressigt det lätt blir. Därför gäller det att börja planera i god tid och bestämma hur mycket man vill göra själv och vad man vill anlita hjälp för.

En flytta är oftast ganska så jobbigt även om det så klart också är roligt. För att göra flytten så smidig som möjligt gäller det därför att börja i god tid. För att inte packa ner och bära saker som man ändå inte kommer att använda bör man sortera ut dessa. Detta kan spara massor av plats i flyttlådorna och ibland även genererar pengar, om man säljer vissa av prylarna på någon av de försäljningssajter som finns på nätet. Pengarna kan man sen exempelvis använda för att låta en städfirma sköta flyttstädningen, något som frigör massor av timmar som man kan använda till annat.

Så hittar man den bästa städ- och flyttfirman

En flyttstädning är också omfattande och det är lätt att man missar att städa något, men en professionell städfirma vet vad som krävs och misslyckas sällan. Skulle de ändå få någon anmärkning utför de bara en omsättning utan att det kostar något extra. Då både de bästa flyttfirmorna och städfirmorna blir uppbokade lång tid i förväg gäller det att ta in offerter i god tid. Men gå inte bara efter pris utan titta även på referenser och om de är anslutna till någon branschorganisation. På så vis hittar man både pålitliga och seriösa företag. Kom ihåg att man också kan använda RUT-avdraget för att få ner priset. Läs mer om flyttstädning på denna hemsida: https://www.flyttstädningnorrköping.net

18 Dec 2020

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.