Behöver ni hjälp med trappstädning i er fastighet i Stockholm?

Är ni en fastighetsägare eller bostadsrättsförening i Stockholm som behöver hjälp med trappstädning? I så fall är här några tips på saker att tänka på vid upphandlingen av städningen.

Städningen i trapphuset är minst lika viktig som övrig städning. Där samlas smuts, damm, pollen och hundhår. Smuts och framförallt dammpartiklar, letar sig också lätt vidare in i lägenheter och lokaler och påverkar inomhusmiljön negativt. För att boende och andra i huset inte ska drabbas av allergiska besvär och försämrad hälsa måste man därför se till att regelbundet städa trapphuset. Men ett rent och fräscht trapphus är också mer välkomnande både för besökare och boende. Det hjälper också till att hålla klotter och annan skadegörelse borta.

Skräddarsydd och miljövänlig trappstädning

En trappstädning blir bäst om den utförs med miljövänliga rengöringsmedel. Detta för att städningen inte ska få motsatt effekt då många är allergiska mot starka medel. Men det är givetvis också bättre för miljön. Bäst är att anlita ett städföretag som erbjuder skräddarsydd trappstädning i Stockholm och sedan prenumerera regelbundet på tjänsten. Då gör man först upp en plan över städningen baserad på hur mycket trappan används och ungefär hur många som passerar den varje dag, men också var smuts mest samlas. På så vis kan man räkna ut hur ofta trappan bör städas. Men man tittar också på material för att utröna vilka rengöringsmedel och redskap som bör användas. Detta då man faktisk kan förstöra ett golv eller en väggmålning, genom att använda fel rengöringsmedel.

25 Jan 2022

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.