Dags att flytta?

Ofta är flytt förenat med nya spännande äventyr. Ett nytt liv som väntar runt hörnet. Men innan man kommit dit finns det en hel del att göra. Både när det gäller adressändring och städning.

Vid en flytt finns det saker som man gärna vill slippa och gå direkt till inredning av nya lyan. Den troligtvis största saken man vill slippa är slutstädningen. Eller flyttstädning som man även kallar det. Lägenheten är tom, varje ljud fortplantar sig och studsar mellan väggarna. Varje litet hörn och skrymsle ska göras rent och om man fuskar lite är det risk att man får en liten räkning. Eller så får man göra om allt igen. Bara tanken är stressande.

Det finns ett bättre sätt

Det är sällan så att man har obegränsat med tid för att göra klart flytten. Allt ska göras på en ledig dag eller helg. Stressen är påtaglig och matintaget inte det bästa energimässigt. Det blir en pizza eller något annat som går snabbt. Det gynnar vare sig kroppen eller knoppen.

Prova istället att ringa till en städfirma som jobbar med flyttstäd, det perfekta sättet att minska stress. När man får den sortens hjälp vet man att det blir ordentligt gjort. Det är dessutom inte alls så dyrt som man skulle kunna tro. Med RUT-avdrag blir det inte bara mindre stressfullt för hjärnan utan även snällt för plånboken. Så varför göra saker man inte behöver? Dessutom får någon annan ett jobb, vilket är en väldigt god gärning. Kan det bli bättre än så?

26 Nov 2020

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.