Dags att flytta i Västerås? Missa inte flyttstädningen

Ska du flytta från Västerås eller inom Västerås så ska du inte missa att planera in flyttstädningen. Det är lätt att tro att det går snabbt men även det mest välstädade hem kan vara en utmaning.

Visst är det kul att flytta till något nytt. Du kanske har hittat dina drömmars boende någonstans i Västerås eller så är det dags att byta Västerås mot en annan ort. Oavsett om du bor i en etta eller stor villa är flyttstädning alltid ett aber. För det tar alltid mer tid än du kanske räknat på. Du kan alltid anlita proffs för flyttstädning i Västerås så slipper du lägga mycket tid på att städa. Fast hur lång tid tar det att städa egentligen?

Planera flyttstädningen i förväg

För att flytten ska gå så smidigt som möjligt behöver du planera din städning. Du kan löst räkna på att en normalstor trea kan ta upp till åtta timmar att städa. Det är beräknat på att du har hjälp av minst en person. Framför allt är det kök och badrum som tar tid. Glöm inte att räkna med eventuella förråd. Har du garage ska det också städas ur vilket kan ta någon timme till. Därför kan det löna sig att anlita någon för städning. Ska du flytta längre kan det vara extra skönt att slippa åka tillbaka för att flyttstäda. I Västerås hittar du många företag som arbetar med städning och kan därför få riktigt bra priser om du jämför offerter.

7 Aug 2021

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.