Det är dags för en uppfriskande fasadmålning i Stockholm

Det ska vara fasadmålning som håller för alla byggnader i Stockholm. Lösningen är att kontakta experter och proffs så att ni får en riktigt hållbar produkt.

Vad är viktigt för er? Att det ser bra ut? Att det håller länge? Att det inte kostar så mycket? Om ni kontaktar en erfaren målare så kan ni få precis den deal som ni vill ha. Många tänker att det är lättare att göra det själv, men så är inte fallet. Speciellt inte när det handlar om att måla om husfasad i Stockholm. Höga byggnader kräver specialmetoder.

Hur ska ni få tag på en lift? Samt någon som har kunskaperna för att ta sig runt i liften och att måla fasaden? Nej, det är helt enkelt billigare, bättre och mer praktiskt att anlita ett riktigt proffs. Det går alltid snabbare med någon som har koll på läget och som har gjort jobbet förut. Det ser alltid bättre ut, och det håller definitivt längst när ni har proffsens färdiga resultat.

Det här behöver ni veta om fasadmålning

Det går faktiskt inte att måla om fasaden precis när som helst. Den mest idealiska tiden för att måla om fasaden är såklart tidig eller sen sommar, då temperaturerna inte är så extrema. Det är inte bra att måla om fasaden i frysgrader, eftersom färgen med största sannolikhet kommer att frysa redan på penseln.

Det är heller inte bra med för höga temperaturer, eftersom färgen inte hinner få riktigt fäste på underlaget innan den har torkat. Detta kan resultera i krackeleringar eller sprickor. Tvätta dessutom alltid fasaden och ge den tid att torka innan ni målar, så att ni inte stänger inne smuts eller fukt när ni målar.

19 Aug 2023

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.