Det finns mäklare i Hallonbergen som vet vad som är viktigt vid en lägenhetsförsäljning

Funderar ni på att sälja er bostad? Eller vill ni först bara få den värderad innan ni bestämmer er? Det finns mäklare i Hallonbergen som vet allt om detta och som man kan känna trygg med.

Att sälja sin privata bostad är inte en liten sak. Det kan rentav vara ens livs viktigaste affär. Ofta är det mycket känslor inblandade och då är det viktigt att välja en mäklare som man känner sig trygg med. En skicklig mäklare ska kunna handskas med stora ekonomiska livsavgörande affärer. De ska också alltid vara ordentligt förberedda inför en visning. Dessutom ska de snabbt kunna tackla alla eventuella oförberedda händelser som kan dyka upp. Det kan vara att ha koll på en katt så att den inte rymmer från lägenheten. Eller snabbt kunna byta glödlampa ifall att någon skulle gå sönder så att lägenheten har bra ljus under visningen.

Skaka hand

Kommunservice är också viktigt

Oavsett om man bara vill ha sin bostad värderad eller tagit det viktiga beslutett att sälja så är det viktigt att hitta just er mäklare. Träffa därför några olika mäklare för att se om personkemin stämmer och om de ger ett tryggt intryck. Inget ska lämnas åt slumpen i denna stora affär. En bra mäklare ska dessutom vara väl insatt i hela området där bostaden ligger. De ska känna allmänna kommunikationer som tunnelbana, buss eller spårvagn. Om det finns gott om parkeringsplatser och hur snabbt man kommer ut på de stora vägarna med bilen. Även om det finns det mataffär och annan service som exempelvis vårdcentral i närheten. Och hur är det med skolor och annan barnomsorg?

Förhandla ner mäklararvodet

Det är med andra ord många saker som en mäklare ska vara insatt i. Det kan vara en god idé att först kolla om det finns en mäklare i det område där ni ska sälja. Bor ni i Sundbybergs kommun kan det vara en god idé att se om det finns en mäklare i Hallonbergen. Det finns ett överskott på mäklare vilket gör att de konkurrerar om de bostäder som ska säljas. Detta är bra då det kan vara lite lättare att förhandla ner mäklararvodet. Men det viktigaste är ändå att välja någon som man känner förtroende för. Man kan också själv gå på några visningar bara för att spana in mäklaren och få en glimt i hur mäklaren sköter sig på jobbet.

16 Mar 2020

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.