En flyttfirma i Vasastan ger praktisk hjälp

Att flytta in i en ny villa eller lägenhet, ger oftast positiva vibrationer. För att transportera flyttgods går det att få hjälp från en flyttfirma i Vasastan.

Per-Olof är en yngre man som bott i en lägenhet i Vasastan i cirka tio år. Hans stora intresse för musik och litteratur har satt sina spår i lägenheten. I sitt stora vardagsrum har han både ett piano och en stor bokhylla med tunga böcker.

Det är nu dags för PO, som han kallas i vänkretsen, att flytta till en villa i utkanten av Stockholm. Pianot och böckerna ska med och dessutom har han flera uppsättningar av porslin som han fått i arv. Allt ska packas och framförallt transporteras utan att något ska gå sönder.

Flyttfirman i Vasastan transporterar och städar

PO:s intresseområden omfattar inte i första hand transport av flyttgods. Han inser att han själv måste packa sitt lösöre, med hur ska han göra med pianot och de tunga möblerna? Av en god vän får han rådet att kontakta en seriös flyttfirma i Vasastan. Via nätet får han en offert efter att ha angett hur stor lägenhet han har och vilka tunga möbler som ska flyttas.

PO accepterar offerten och för kostnaden får han rut-avdrag i sin kommande deklaration. Flyttfirman kan erbjuda honom att låna flyttkartonger. Han får också några anvisningar om hur han ska packa och hur han ska skydda ömtåliga möbler. Till PO:s stora lättnad kan också firman utföra flyttstädning. Inte heller städning tillhör hans favoritsysselsättningar.

VIll du läsa mer om en flyttfirma, gå då till denna sida: https://www.flyttfirmavasastan.se/ 

8 Apr 2023

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.