Fastighetsförvaltning för mindre fastighetsbolag i Stockholm

Fastighetsförvaltning i Stockholm kan skötas externt. Du som har ett litet fastighetsbolag behöver alltså inte anställa en hel driftavdelning internt på firman.

Om du äger ett hyreshus i ett litet fastighetsbolag vet du säkert att det kan vara svårt att få till ett bra underhåll av fastigheten. Dels behöver driften av själva huset skötas, som till exempel uppvärmning och avlopp. Dels har de boende en rad olika behov som kan uppstå – allt från trasiga tvättmaskiner och torktumlare, till spruckna fönster och vattenläckor i badrummet.

I ett litet fastighetsbolag kan det vara svårt att hitta ekonomin för att anställa nog med personal på driftavdelningen. Särskilt eftersom driften och underhållet av ett hyreshus kräver så många olika kompetenser. Då kan det vara en bättre lösning att se sig om externt, och anlita en utomstående fastighetsförvaltare.

Fastighetsförvaltning fixar alla typer av underhåll

En professionell fastighetsförvaltare i Stockholm har muskler nog att kunna skicka ut olika typer av personal, beroende på vilken del av fastighetsunderhållet som behöver åtgärdas just idag. Ett sådant företag har ofta en rad olika hantverkare anställda, för att kunna erbjuda en helhetslösning kring fastighetsförvaltning och husunderhåll.

Du som tecknar avtal om fastighetsförvaltning kan självklart anpassa din beställning efter dina behov. Därigenom kan du också påverka kostnaden, så att fastighetsunderhållet ryms inom budget. Men kom ihåg att det sällan är värt att snåla på underhållet. Det kan bli dyrt i längden. Särskilt om du helt undviker att åtgärda problem med fastigheten under lång tid. Det är lätt att de problemen skapar nya problem.

23 Sep 2022

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.