Fastighetsjurist – en trygghet i Stockholm

En fastighetsjurist i Stockholm har många strängar på sin lyra. De kan hjälpa till vid fastighetstvister, hyreskontrakt och annat inom fastighetsbranschen.

Äntligen skulle Annas butik ta nästa steg och flytta in i centrala Stockholm. Det kändes spännande men också lite läskigt. Flytten innebar en hel del nya och högre utgifter, inte minst när det kom till hyran, men skulle förhoppningsvis mer än väl betalas med de högre försäljningsvinsterna som hon förväntade sig.

Hon hade hittat den perfekta lokalen där det passerade massor av människor varje dag, både stockholmare och turister. Hyran var ju lite över det hon förväntat sig och därför hade hon kontaktat en fastighetsjurist som skulle hjälpa henne med att få ett vettigt hyreskontrakt som gick i linje med normerna.

Fastighetsjurist var värd varenda krona

Tillsammans med sin fastighetsjurist, som för övrigt hette Magnus Eriksson, planerade Anna in ett möte med fastighetsägaren för att höra vad denna hade att säga. Anna lade även fram sitt förslag med hjälp av Magnus. Det var en viktig dag för Anna och ingenting fick gå fel. Hon skulle ha lokalen till varje pris, men det sa hon givetvis inte högt.

Hon var tacksam att ha Magnus vid sin sida som talade samma språk som hyresvärden. Själv hade hon inte haft en chans. Så till sist kom de fram till en lösning som var bättre än vad hon kunnat hoppas på. Och bäst av allt, lokalen var hennes, och snart kunde hon börja inreda den för att så fort som möjligt kunna starta verksamheten. Hör av dig till en fastighetsjurist här: fastighetsjuriststockholm.se

28 Jun 2022

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.