Flyttstädning i Göteborg i alla väder

Söker du efter en noggrann städfirma som kan ta hand om all slags städning när du flyttar? Då är det flyttstädning i Göteborg som kan vara ett hett ämne.

När du står inför en flytt är det säkert tusen saker du inte tänkt på innan. Alla abonnemang som ska avslutas – och sedan påbörjas på den nya platsen. Adresser ska ändras. Prylar ska kastas, skänkas eller packas ner och följa med till nya stället. Du behöver kontrollera om alla dina möbler får plats i nya boendet. Samtidigt kanske du ska arbeta fulltid. Har du barn och familj vet du att dina minuter redan är fyllda. Hur ska du dessutom hinna med att städa innan flyttlasset går? Med en trygg, effektiv och kunnig städfirma kan du boka en flyttstädning och slippa tänka på den delen.

Vad ska göras vid en flyttstädning?

När det gäller en flyttstädning ska det vara så rent att det ser ut som det är alldeles nytt. Ja det gäller grillgallret i ugnen med. Bara det kan ta flera timmar att bearbeta med stålull och tålamod. I ett kök ska alla vitvaror torkas av. Både på utsidan och insidan. Fläkten och spisen får mycket omsorg. Det är ju inte varje dag man drar ut spisen och skurar bakom, eller hur? Fläkten ska vara fri från all form av os och fett. I badrummet är det toaletter, handfat och dusch eller badkar som ska skuras ordentligt. Det gäller även att komma ihåg att göra rent i alla avloppen.

15 Apr 2022

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.