Hemstädning trevligt för kunden i Stockholm

Det finns många i samhället som har svårt att ta hand om städningen hemma. Därför är det tur att det finns det företag som jobbar med hemstädning i Stockholm.

Erika tillhörde dem som hade svårt för att klara av städningen hemma i lägenheten då hon hade ont i kroppen. Tyvärr gick det inte att få hjälp med värken och hennes barn ville hitta en lösning så att hon kunde ha det fint omkring sig utan att slita så hon fick ont i hela kroppen.

Hennes dotter Annika hade hört talas om en städfirma som fått mycket beröm och bestämde sig för att ta kontakt med dem. Man kunde boka en provstädning först för att se om det var intressant att boka in städfirman. Efter att Erika sagt okej bokades en sådan in.

Hemstädning fick kunden på gott humör

Erika hade kokat kaffe och tagit fram bullar ur frysen som dottern bakat så att hon hade något att bjuda på. Lokalvårdaren Siri och hon fann varandra med det samma. När städningen var klar samtalade de över en kopp kaffe och Siri berättade om tjänster Erika kunde boka hos städfirman.

Att boka hemstädning i Stockholm var en fantastisk idé berättade Erika senare för sin dotter. Siri skulle komma samma dag varje vecka. Det kostade inte mycket då hon kunde få något som kallades rutavdrag. Hennes dotter påpekade att det var länge sedan hon låtit så glad. Det hade hon inte reflekterat över, men visste att det var sant. Nu skulle hon både få städat och besök varje vecka, vilken lyx.

25 Jul 2022

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.