Kunde en mäklare i Mölndal fånga fruns intresse?

När ett jobb dyker upp och man kanske inte måste men vill ta det är livet enkelt. Eller? Inte om man som Anton har en fru som inte alls vill flytta utan trivs bra och har jobb på nuvarande ort.

Lena hade lovat att följa med till Mölndal några dagar för att Anton skulle visa henne runt. Vad hon inte visste var att han bokat tid med en mäklare. Hon skulle visa några hus och förhoppningsvis ha lite intressanta stopp längs vägen som kunde intressera Lena. Han var nervös och orolig att hon skulle bli arg, men det fick bära eller brista.

De lunchade när Angelica, mäklare i Mölndal, dök upp. Anton vågade knappt titta på sin fru. Husen de tittade på var fina men det var mäklarens lilla kupp som ändrade allt.

Mäklaren i Mölndal var ett riktigt proffs

Lena arbetade som kock och älskade sitt jobb. Därför planerade Angelica resvägen så att de passerade en restaurang. Berättade att de skulle stänga och letade ny ägare. Nonchalant sa hon, är inte du kock? Mäklaren pekade ut fiskehallen där man kunde handla både färsk fisk och annat från havet. Anton såg hur Lenas hjärna började jobba.

Sista huset låg vackert beläget vid en sjö där några kanoter gled förbi. Angelica berättade om det vattendrag som fanns mellan två sjöar som bjöd på fin kanoting. Vacker natur och närheten till stan var en härlig kombo tyckte hon. Anton såg på Lena och suckade av lättnad. Han kunde se att hennes nyfikenhet var väckt.

15 Dec 2021

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.