Mäklare i Strängnäs vid Mälarens strand

Det är något speciellt med vatten som gör att många vill bo vid havet. Mälarens strand i Strängnäs är inte heller så tokigt enligt mäklare. För att inte tala om närheten till Stockholm.

Det är något speciellt med att planera flytt utan att veta till vilken ort. Hela världen är plötsligt en möjlighet. Så var det för Anna och Benjamin. De var båda egenföretagare och arbetade online. Vilket innebar att världen var deras arbetsplats. Nu ville de tillbringa vintrarna i Spanien och somrarna i Sverige. Frågan var bara var. De hade var för sig skrivit upp några potentiella hemorter som de skulle diskutera efter fredagsmiddagen.

När disken var inställd och kaffet framställt lade båda fram sina prospekt på köksbordet. Det visade sig att det var en ort som de båda valt, nämligen Strängnäs. Båda gillade segling och att vandra. Där kunde de få allt.

Dags för mäklarmöte

De gav sig av följande måndag. Helt överens om att de alltid kunde se vad som stod till buds. De hade stämt träff med en mäklare i Strängnäs på ett glasskafé. De hade verkligen kommit hit rätt tid på året. Segelbåtarna gled genom det glittrande vattnet och solen stod högt på himlen.

De älskade det redan. Mäklaren hade valt ut några lägenheter som alla var fina. En av dem kändes perfekt för deras typ av liv. Stor balkong och öppna ytor. Dessutom var hyran perfekt och kanske kunde de hyra ut den under vinterhalvåret. Vilken tur de haft som hittat bästa mäklaren i Strängnäs.

12 Jan 2022

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.