Mäklare i Upplands Väsby har svaren

Dags att flytta och sälja huset eller lägenheten? Då kanske man redan vet hur det går till. Men vad bostaden är värd kanske man inte har en aning om. Då kan en mäklare från Upplands Väsby vägleda.

Anneli hade äntligen vågat ta beslutet att köpa en större lägenhet. Hon hade sett några fina och var nu i färd med att göra i ordning sin etta för försäljning. Allt hade gått så fort att hon inte hunnit reflektera över hur mycket hennes var värd. Anledningen var troligtvis att hon fått ett arv som hon skulle betala den nya med.

En mäklare i Upplands Väsby som visat henne de andra lägenheterna hade en hemsida där man kunde göra en grov kalkylering av värdet. Anneli tyckte att det lät lite lite och beslutade sig för att höra med Lisbeth, mäklaren, nästa dag.

Mäklare i Upplands Väsby ökade värdet

Lisbeth visste verkligen råd. Renoveringarna Anneli gjort och utsikten, som var fantastisk, gav automatiskt högre värde. Tillsammans med det skulle där stylas.

Väl installerad hos föräldrarna började hon röja. Allt personligt åkte ut. Hon köpte blommor och gjorde balkongen riktigt inbjudande. Hon hade fina tavlor och mattor som gjorde att lägenheten kom i lyxig dager med lite smådetaljer. Fruktskål på vardagsrumsbordet och krukor med örter i köket blev komplement som skapar hemtrevnad.

Anneli hade aldrig kunnat ana vilken skillnad i pris dessa små detaljer skulle göra. Inte för att det egentligen spelat någon roll. Men visst är det kul att ha lite undanstoppat för en spontan resa. Läs mer om mäklare på denna webbsida: mäklareupplandsväsby.net

 

 

25 Jan 2022

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.