Mäklare med kunskap om Solna

Tänkt flytta till annan ort? Då är en kunnig mäklare i exempelvis Solna en bra utgångspunkt. Information om skolor, arbeten och aktiviteter är viktigt för att få en helhetsbild av orten.

När Lennart fick jobb i Stockholm var det ett beslut som påverkade hela familjen. Kristina hade fast jobb hemma i Örebro och barnen gick i grundskolan. Visst kändes det läskigt att bryta upp och börja på nytt, men samtidigt kunde det ge oanade möjligheter. Lennart hade fått några veckors betänketid då företagets nya kontor inte öppnat ännu. De bestämde sig för att ta kontakt med en mäklare i Solna för att se hur husmarknaden såg ut.

Mäklaren i Solna rensade bort alla tvivel

Det visade sig att den mäklare i Solna de hade valt inte bara hade koll på bostäder. De hade även en hel del information om skolor för barnen och arbetsmöjligheter för Kristina. Att de skulle bli sysslolösa var föga troligt, då det fanns många olika aktiviteter, några nära och andra lätt tillgängliga med lokaltrafiken.

De blev rekommenderade att komma på besök, utforska Solna med omnejd och titta på några hus. De tog fasta på det och bokade in en weekend redan nästkommande helg. På väg hem visste de vart framtiden skulle leda, nämligen till Solna. Huset de hade hittat var perfekt och låg i ett vackert grönområde med busshållplatsen en kort promenad därifrån.

Badanläggningar och ridhus var de vinnande orden för barnen.. Eller så var det kanske närheten till Stockholm och Gröna Lund som var det riktiga dragplåstret.

23 Nov 2021

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.