Mäklare på Södermalm – ditt proffs på Söder

Sugen på en byta bostad? När det är dags att sälja lägenheten ska du välja den mäklare på Södermalm som känner stadsdelen bäst. En bra mäklare vet hur man smidigt sammanför köpare och säljare.

Har du en lägenhet på Söder som ska ut till försäljning? Då ska du välja en mäklare som har erfarenhet av att sälja bostäder just där. Ta kontakt med mäklaren för en kostnadsfri värdering av bostaden. Som alltid när man ska ta ett stort beslut så är det viktigt att vara väl förberedd och påläst. Tänk igenom noggrant vad du förväntar dig av mäklaren. Vill du göra mycket själv eller är du ute efter en mäklare som även kan hjälpa till med juridisk rådgivning och skattefrågor? Hur tänker du kring fotografering och styling? Alla mäklare på Södermalm erbjuder olika tjänster som en del av mäklararvodet och det är inte alls säkert att det billigaste också är det bästa.

Mäklare med diskret visning

I vissa fall passar det inte med en öppen visning. I attraktiva områden är det mycket vanligt att bostäder säljs innan det ens har varit en visning. Den som föredrar en diskret visning bör välja en mäklare i Södermalm som har en lång lista över potentiella köpare som kan vara intresserade av att köpa just din bostad. Vid en diskret visning så kontaktar mäklaren alla sina kontakter för att höra om det finns något intresse. I bästa fall så blir det napp och en snabb affär.

4 Jan 2022

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.