Mäklare som kan Östersund

För den som ska sälja sin bostad i Östersund finns det vissa fördelar med att välja en mäklare med lokalkännedom. Här kommer några smarta försäljningstips.

Ska man sälja sin bostad i Östersund ska man naturligtvis försöka få ut så mycket som möjligt. Många gånger lönar det sig att välja en mäklare med lokalkännedom och som sålt många bostäder i Östersund genom åren. Detta eftersom mäklaren då enklare kan lyfta fram områdets och bostadens alla positiva saker som exempelvis närhet till grönområden, populärt område för barnfamiljer eller nära till mataffärer. Ett bra sätt att hitta en mäklare i Östersund kan vara att studera bostadsannonser från samma område där man själv ska sälja. Välj ut några av de mest intressanta mäklarna, kontakta dem för en kostnadsfri värdering och se mötet lite som en anställningsintervju.

Få smarta tips av mäklare

En mer erfaren mäklare vet ofta hur kunden tänker och vad som efterfrågas. Många gånger kan de också ge tips på små förbättringar av bostaden som man kan göra inför visningen. Har man tur kan det göra att man får fler spekulanter och kanske även får ut ett bättre pris. Det kan exempelvis vara att rensa bort småsaker och ta ner gardiner för att få rummen att upplevas som mycket större och ljusare. Stora renoveringar av kök och andra rum lönar sig sällan eftersom det kostar för mycket. Många vill också själva renovera och sätta sin prägel på hemmet. Men det allra viktigaste inför en visning är att se till att bostaden är skinande ren.

18 Apr 2022

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.