Rörmokare fixade vatten i gäststugan i Stockholm

Har man en liten stuga på tomten som bara står, varför då inte göra om den till gäststuga? Dra in rören som ger rinnande vatten fixar en rörmokare i Stockholm.

Anton satt på altanen och blickade ut över tomten. Det var en sval morgon och det ångade från kaffemuggen han höll i handen. Tankarna flödade medan ögonen nådde den lilla stugan på bortre delen av tomten. Det var allt synd att den stod där till ingen nytta, annat än för gräsklipparen och räfsor.

Han gick in och sa till sin fru Anna att han funderade på att fixa till stugan och göra det till en gäststuga. Kanske kunde de hyra ut under sommaren och få in lite pengar till vinterns Thailandssemester. Anna gillade idén och sa att han skulle kolla upp kostnaden för renoveringen, och han fick inte glömma rörmokare.

Inhyrd rörmokare en bra investering

Mycket snart var renoveringen i full gång. Att måla och tapetsera skulle Anton göra själv. El fanns redan så de behövde en liten spis och ett kylskåp. De hittade duktiga rörmokare i Stockholm som kom och satte igång med att dra rör för vatten. Hyresgästerna skulle inte behöva gå på utedass och duscha kallt.

De investerade i ett litet billigt kök och även där fanns det strax vatten. Rörmokaren var mycket trevlig och de fick några fikastunder tillsammans mellan de olika momenten. Han arbetade effektivt och noggrant, det kunde Anton se. I den här takten skulle de snart kunna boka in semesterfirare.

24 Feb 2023

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.