Sälj bostaden genom mäklare på Östermalm

En bostadsrätt kostar stora pengar i Stockholm. Därför ställs det stora krav på en mäklare på Östermalm, både på kunskaper och professionalism. Duktiga mäklare är också stjärnsäljare.

En husaffär är en stor händelse, både för säljare och köpare. Mäklaren ska kunna locka spekulanterna till att verkligen lämna seriösa bud. Vill du sälja din bostad kan du till och med be mäklarfirman om hjälp när det gäller homestyling. Det tas bilder av lägenheten, och man lägger ut objektet på en hemsida, så att presumtiva köpare kan titta på planlösning och hur rummen ser ut. Men mäklare på Östermalm ska också kunna svara på frågor om renoveringar som är gjorda, gällande byggnormer och mycket mer.

En mäklare håller i hela försäljningen

Mäklaren har full insyn i budgivningen och ska också så småningom upprätta all dokumentation och skriva ut köpekontrakt. Innan dess måste mäklaren kolla upp så att spekulantens lånelöfte gäller, så att det inte blir några missförstånd när det gäller betalningsförmågan.

En mäklare på Östermalm befinner sig mitt i city och får in många fina objekt. För att ha ett gott rykte i branschen måste mäklaren vara seriös och inte bara framhålla alla fördelar. Om fönstren behöver bytas bör man vara öppen med det, så att folk kan bilda sig en riktig uppfattning om hur mycket som behöver åtgärdas. Kanske är köparen mest ute efter läget och struntar i fönstren tills vidare. En pålitlig mäklare som talar sanning får också chansen att göra många nya affärer framöver när bostäder byter ägare.

25 Mar 2022

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.