Snygga markiser på restaurang i Stockholm

Markiser i Stockholm ska inte bara ge skugga åt kunderna på restaurangen. Utseendet är viktigt för att berätta för kunderna vilken typ av restaurang det är.

Andreas hade öppnat sin restaurang under den kallare delen av året och hade inte tänkt så mycket över hur det skulle bli när han kunde öppna ute på terassen. Restaurangen låg mycket vackert till i ett grönt område som skulle bli mycket lockande för människor som passerade utanför restaurangen.

Det var hans fru Lina som gjorde honom uppmärksam på att det kunde bli varmt att sitta därute under högsommaren. För att det skulle bli bra behöver de titta på markiser. Helst sådana som man kunde ta in och ut genom att trycka på en knapp. De fick gärna klara lättare regn då många ville sitta ute trots sämre väder.

Markiser som förmedlar en känsla

De åkte till ett företag som sålde terassmarkiser i Stockholm för att få lite inspiration och hjälp. Restaurangen serverade lättare rätter som sallader, wraps, bowls och dagens. Samt även efterrätter, fika och glass. Säljaren hade frågat om just detta och förklarat att det var bra om han hade terrassmarkiser som passade typen av restaurang.

Till sist bestämde de sig för markiser i offwhite som även skulle få tryck med restaurangens namn i svart. Det skulle bli jättesnyggt. Andreas kunde redan, för sin inre blick, se gästerna sitta och njuta av skuggan en solig dag samtidigt som de åt en god lunch som han själv hade tillagat.

16 Jan 2023

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.