Solceller till er BRF bör inte vänta på sig

Solceller till er BRF? Undrar ni om det är dags? Kommer det snart att bli billigare? Ska ni vänta? Nej, rätt tid är nu. Läs vidare för att få veta varför.

Under ganska lång tid har det hetat att man ska vänta med att satsa på solceller då det blir billigare hela tiden. Detta var något som var sant för 10 år sedan, men inte idag. Solcellers prisutveckling följer normal teknisk utveckling.

Att vänta med att satsa på solceller nu är lika ologiskt som att vänta med att köpa en dator för att det blir billigare och bättre nästa år. Under tiden missar man alla fördel som det skulle ge. Det finns inte längre någon orsak att vänta. Rätt tid är nu.

Solcellspriserna ligger stabilt för BRF- elpriserna ökar

Den största orsaken att satsa på solceller nu är de ökande elpriserna. Vi har sett hur miljöomställning och kris gör elpriser till något väldigt instabilt och oförutsägbart. Som elkonsument är man väldigt utsatt för olika händelser i världen. Det bästa är därför att skaffa solceller till er bostadsrättsförening.

Något man behöver i världen i dag är stabilitet och trygghet. Ett fast och förutsägbart elpris är något som bostadsrättsinnehavare skulle uppskatta mycket. Dessutom är det en investering för framtiden. Efter 10 år har investeringen betalat för sig. Med tanke på att en solcellsanläggning beräknas ha en livslängd på 30 år så kan ni se fram emot 20 år gratis el när anläggningen väl är avbetalad. Så det är en god långsiktig investering.

26 Apr 2022

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.