Vad ska en målare i Stockholm inkludera i sin offert?

När man ber om en offert från en målare i Stockholm finns det vissa parametrar att hålla reda på, siffror man som kund bör ha koll på innan beställning.

Ofta väljer kunder att be om en offert innan de ingår avtal med en målare i Stockholm. Detta för att vara säker på att man är överens med målaren kring vad arbetet ska innehålla och vad det ska kosta. Det finns dock några parametrar att som kund ha lite extra koll på när man begärt in en offert av en målare.

Först och främst bör man kolla upp att man är enig med målaren kring vad hen ska göra. Hur stor yta ska målas och vad är storleken på denna yta? Dessa mått ska vara tydligt utskrivna i offerten för att inte några oklarheter ska uppstå senare under arbetets gång. Ju tydligare offert desto bättre för alla parter.

Fler saker att hålla koll på när man anlitar en målare

Vidare bör det finnas en tidsplan kring arbetet, ett datum då jobbet ska starta samt ett som visar när det ska vara klart. Även information kring vad som händer om arbetet blir försenat kan komma att bli aktuellt i en offert.

Sist men inte minst är det viktigt att ha koll på betalningen. Vad arbetet ska kosta i slutändan ska vara tydligt utskrivet. På så vis kan kunden känna sig lugn och inte oroa sig för oväntade avgifter som kan komma att uppstå allt eftersom. Kontakta en målare i Stockholm för din offert.

28 Aug 2023

Välkommen

I denna blogg tar vi upp allt som har med lägenhetsaffärer att göra. Tips om hur man väljer mäklare, hur man ska få ut maximalt av bostadsaffären och allmänna flyttips. Vår målsättning är att det ska vara en bred och intressant blogg för den som är på väg att göra en av sina största affärer i livet.